Почитаме паметта на Емо чрез силата на спортния дух на децата.

...
Почитаме паметта на Емо чрез силата на спортния дух на децата.
Коментари Харесай

Вдовицата на Емил Шарков: Почитаме паметта му чрез силата на спортния дух на децата

Почитаме паметта на Емо чрез силата на спортния дух на децата. За тях организираме футболните шампионати, които са с благотворителна цел. Обвързваме шампионата с идеята за подкрепяне на деца на умряли родители от системата на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи вдовицата на починалия в Лясковец командос Емил Шарков в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Шаркова поде самодейността по образуване на благотворителни мероприятия в помощ на децата на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи.

„ Подкрепата към нас е и от системата на Министерство на вътрешните работи. Децата в акцията са 102. Потърсиха ни и доста фамилии, които не са в системата, заради чиновнически неуредици, само че са също част от нас “, описа тя.

„ Често се постанова здравна или психическа помощ на тези деца. Помагам на фамилиите. За мен най-силния миг е фактът, че самите фамилии си оказват помощ между тях. Зародиха се другарства и си оказват помощ “, показа Милена Шаркова.

Хубаво е, че този шампионат стана обичаен и влезе в календара на събития на Министерство на вътрешните работи, добави тя.

„ Дъщеря ми мина през сложен интервал след гибелта на Емо. Продължаваме напред. Тя активизира фантазията си да стане актриса. Тя е доста положително създание и наподобява на татко си в това отношение. Помага ми в организацията на дела. С нея се усещам по-силна “, сподели още Милена Шаркова, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР